top of page

VEKA

Wat?

VEKA is de oudervereniging van KSA Berghemerburcht en telt momenteel 4 leden. VEKA ondersteunt de leiding zowel rond inhoudelijke thema’s als bij de praktische organisatie van het gebouwenbeheer.

 

VEKA zoekt enthousiaste ouders om mee de schouders te zetten onder onze mooie jeugdbeweging. Helpen kan al door deelname aan een actie, of door eens in debat te gaan over een aantal thema’s. Contacteer VEKA via vekavzw@gmail.com als je hierover meer informatie wil ontvangen! 

 

 

Om de toekomst van onze gebouwen te kunnen verzekeren werd eind 2022 de vzw Gebouwenbeheer KSA Berghemerburcht opgericht. Het bestuur van deze vzw bestaat uit leden van de leiding en enkele ouders. Binnen deze vzw zal het gebouwenbeheer vorm krijgen. In de loop van de komende jaren worden ingrijpende verbouwingswerken gepland die nu vorm beginnen te krijgen.

 

De kern van de vzw is gevormd, maar wij zijn nog op zoek naar architecten, aannemers, ontwerpers, handige Harry’s, organisatoren, communicatiespecialisten,… die ons team kunnen versterken. Contacteer gebouwen.ksaberghemerburcht@gmail.com als jij een bijdrage wil leveren.


Communicatie

Fleur Fluit: fluitfleur04@hotmail.com
Marie Weckhuysen: marieweckhuysen1@gmail.com

Marcel Olbrechts: marcelolbrechts@gmail.com
Gerben Van Eeckhaut: gerben.vaneeckhaut@gmail.com

bottom of page